Regressionsterapi

 

I ett djupt avslappnad tillstånd väljer ditt högre medvetande en händelse i detta livet eller från ett tidigare liv som just nu är aktuell för dig. Du får tillgång till minnen som ligger djupt ner i ditt undermedvetna och som kanske har samband med de problem som du har idag.

 

Vi har alla händelser från tidigare liv inom oss. De kan vara orsak till smärta som vi bär omkring på i detta livet. Smärtan kan vara fysisk (migrän, kroniskt rygg- och halsont m.m.) och/eller psykisk (fobier, tvångstankar, depressioner, mardrömmar m.m.).

 

När vi i regressionsterapin besöker dessa tidigare händelser så kan de problem vi burit med oss lösas upp. Terapin går så att säga till roten av problemet.

 

Så här jobbar vi:

Vi kommer överens om en tid – en session c:a 3 timmar.

 

De första 15-30 minuterna ställer jag frågor till dig.

Ju fler svar du kan ge, desto bättre underlag får jag för regressionsarbetet.

Om du redan har fyllt i frågeformuläret, så sparar det tid.

 

Du får luta dig bekvämt tillbaka och det är en fördel om du ligger ner så att alla delar av kroppen får slappna av helt.

Jag guidar dig in i en skön och vilsam avslappning.

 

Efter en stund kommer jag att be ditt högre jag att välja ut en händelse i detta eller ett tidigare liv som är aktuell för dig just
nu. När vi sedan går vidare så kommer du att kunna berätta för mig vad du upplever.

 

Under regressionen får du kanske olika upplevelser som vi kommer att arbeta med tillsammans. Jag guidar dig genom de olika stegen
som kan innebära bearbetning av tankar, känslor, intryck m.m.

 

När vi båda anser att regressionen kan avslutas, guidar jag dig tillbaka till ”här-och-nu”.

Under hela regressionen kommer du att kunna komma tillbaka till ”här-och-nu” närhelst du vill. Du har alltid din fulla vilja intakt även i ett djupt avslappnat tillstånd.

 

När regressionen är avslutat, kommer vi att göra en sammanfattning av den tillsammans.

Det kan också finnas frågor som vi behöver ta upp.

 

Du kan hitta mer information om regressionsterapi på engelska på websidan Past Life Regression Academy , som erbjuder utbildning i regressionsterapi.